Правоохоронці прийшли з обшуками у столичне підприємство «Плесо»

Правоохоронці прийшли з обшуками у столичне підприємство «Плесо»
«Плесо» - комунальне підприємство КМДА по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду міста
Фото: Wikimapia

Під час обшуку вилучено документи, що стосуються підрядних організацій

У комунальному підприємстві «Плесо» проходять обшуки щодо діяльності підрядних організацій. Про це повідомляє комунальне підприємство.

За інформацією КП «Плесо», Головне слідче управління Національної поліції України спільно з представником Офісу генерального прокурора України у рамках кримінального впровадження від 1 серпня 2019 року прийшли до підприємства з метою виявлення та вилучення документації, що стосується підрядних організацій, які виконували роботи з розчистки та благоустрою об’єктів.

«Усі наявні документи надані в повному обсязі з метою сприяння повному та всебічному розслідуванню», – зазначають у підприємстві.

Нагадаємо, що «Плесо» – комунальне підприємство КМДА по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва.

Раніше повідомлялося, що прокуратура підозрює посадовців комунального підприємства «Плесо» та ТОВ «ДК «Мідас» у привласненні коштів під час розчистки струмка Сирець у Шевченківському та Подільському районах Києва за 15,71 млн грн.

28 липня Служба безпеки України стосовно ПрАТ «Київспецтранс» розпочала слідчі дії на полігоні будівельних та великогабаритних відходів №6, розташованому на вул. Пирогівський шлях, 94-96. Згідно з ухвалою суду тут відбираються зразки ґрунтів, повітря, води.

27 липня близько 30 співробітників Служби безпеки України прибули на полігон твердих побутових відходів №5 в Підгірцях для виконання слідчих дій, тимчасово зупинивши роботу об’єкту. На сьогодні на полігоні №5 вдалося відновити роботу, щоб не створювати погіршення санітарно-екологічної ситуації в місті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: