Стріляв по гаражах, а влучив у людину: дарницькі поліцейські затримали стрільця

Стріляв по гаражах, а влучив у людину: дарницькі поліцейські затримали стрільця
Гаражний кооператив, де було поранено 37-річного чоловіка

Інцидент стався на території гаражного кооперативу

У Дарницькому районі Києва 48-річний киянин за допомогою саморобного пристрою поранив перехожого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Бориспільській лежить поранений чоловік. На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група управління поліції», - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника Дарницького управління поліції Олексія Кабанченка, 48-річний киянин за допомогою саморобного пристрою, якій нібито знайшов на сміттєзвалищі, випадково поранив чоловіка. Він пояснив, що стріляв по крижаному даху гаражів, однак куля зрикошетила. Знаряддя вчинення злочину вилучили для проведення експертизи.

Потерпілого 37-річного місцевого мешканця, госпіталізували у лікарню.

Правопорушника затримали та доставили до управління поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: