У Чорнобильській зоні поліція зловила чергових екстремалів (фото)

У Чорнобильській зоні поліція зловила чергових екстремалів (фото)
Поліція затримала 31-річного жителя Херсонщини та 27-річного киянина
Фото: Нацполіція

Порушникам загрожує штраф

Працівники місцевого відділу поліції під час патрулювання смт Поліське зони відчуження ЧАЕС виявили двох шукачів «радіаційного відпочинку».

31-річний житель Херсонщини та 27-річний киянин проникли на територію зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

У відношенні даних громадян поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали направлено до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.

Як повідомлялося, нещодавно поблизу відселеного с. Старосілля працівники місцевого відділу поліції виявили шістьох юнаків, які незаконно проникли на територію зони відчуження ЧАЕС у пошуках «радіаційного екстриму», минаючи контрольно-пропускні пункти.

Нагадаємо, що у Чорнобильській зоні відчуження продовжується гасіння природних пожеж, на ранок 24 квітня досі тліють пеньки, залишки деревини та торф’янику в осередках, пройдених вогнем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: