«Укрзалізниця» оголосила, коли запустять потяг до «Борисполя»

«Укрзалізниця» оголосила, коли запустять потяг до «Борисполя»

Кравцов обіцяє, що потяг до аеропорту запустять до кінця року

До кінця року ПАТ «Укрзалізниця» запустить поїзд до міжнародного аеропорту «Бориспіль». Час у дорозі орієнтовно становитиме 35 хвилин.

Про це сказав у п'ятницю журналістам в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов після інспектування нової технології прибирання поїздів на столичному залізничному вокзалі.

«Так, я можу підтвердити. Ми зробимо це до кінця року, запустимо потяг до «Борисполя». До грудня це буде зроблено», - сказав Кравцов.

Він повідомив, що за 2 останні місці «Укрзалізниця» зробила для реалізації цього проекту більше, ніж за останні 10 років. Уже розпочались будівельні та підготовчі роботи, завершується робота, пов'язана з документацією.

«Я думаю, що впродовж кількох найближчих тижнів ми проведемо презентацію поточного стану і конкретних термінів реалізації цього проекту поетапно. Презентуємо наше бачення стосовно кінцевої зупинки, попереднього графіку і т.д. Тому потягу від Києва до «Борисполя» цього року однозначно бути», - підкреслив керівник «Укрзалізниці». 

При цьому він зауважив, що компанія намагатиметься зробити все можливе, аби час руху поїзда з Києва до «Борисполя» був якнайкоротшим. «Сьогодні ми орієнтуємося на час 35 хвилин», - сказав Кравцов.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: