У Києві відбулась прем’єра видовищної вистави-трилера

У Києві відбулась прем’єра видовищної вистави-трилера

Найкращі актори з усієї країни зіграли на арені Національного цирку

Цими вихідними, 17 та 18 грудня, в незвичному для такого роду подій місці – на арені Національного цирку – відбулась прем’єра театрального трилера «Афродизіак».

Вистава нового формату для дорослих (18+) зібрала на одній сцені акторів з Театру Франка, Молодого театру, Дикого театру, театру «Золоті ворота», театру ДАХ, Театру на Лівому березі, ТЮГУ, Львівського, Івано-Франківського і Рівненського театрів. У виставі взяли участь: Олексій Вертинський, Дмитро Суржиков, Микола Береза, Олександр Ярема, Тетяна Міхіна, Ярослав Гуревич, Олег Прімогенов, Валерій Легін, Роман Ясиновський, Дмитро Усов, Іван Бліндар, Катерина Кістень, Ігор Ніколаєв, Андрій Кронглевський, Катерина Башкіна, Роман Луцький, Катерина Вишнева, Максим Максимюк, Тетяна Лавська, Олег Цьона, Олексій Доричевський, Дмитро Олійник, Андрій Лелюх, Наталка Кобізька, Василь Бендас, Оксана Борбат, Володимир Кравчук, Оксана Козакевич та ін.

Не тільки найкращі актори з усієї країни, а й модерновий балет, ілюзіоністи та акробати, оригінальна музика, унікальні декорації, спецефекти та захоплюючі трюки були об’єднані в одному проекті, сповненому глибокого змісту.

Детектив часів Французької революції розповідає історію про людину, яка хотіла змінити світ, а натомість почала його знищувати.

Молодий священик веде розслідування справи 30-річної давнини, коли таємничо почали зникати незаймані юнаки і юнки, яких згодом знаходили жорстоко вбитими. Щоб знайти відповіді у цій загадкової історії, він має відшукати свідків і повернутися у сповнений розпусти, жаху і крові Париж у переддень революції. Тут він зустріне того самого маніяка-вбивцю, який став на шлях жорстокості лише тому, що дуже хотів знайти любов.

«Афродизіак» розповідає про те, на що здатні люди, заради любові і насолоди, що таке справжнє почуття і як поводить себе людина на порозі найскладнішого вибору у житті.

Вистава була поставлена за п’єсою сучасного українського автора Віктора Понизова. Режисером виступив майстер епатажу та театрального трешу Максим Голенко. Продюсувати її взялися Ірма Вітовська, Віталій Ванца, Михайло Бондаренко та Дикий театр.

Незважаючи на обрану локацію, тварини у проекті не задіювались принципово.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: