Вбивство поліцейського у Києві: прокуратура оголосила підозру затриманому

Вбивство поліцейського у Києві: прокуратура оголосила підозру затриманому
Вилучена ймовірна зброя нападника

Слідчим вдалося вилучити зброю, з якої ймовірно скоїли злочин

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру 48-річному мешканцю Києва-Святошинського району Київської області за фактом умисного вбивства 41-річного підполковника поліції Дмитра Глушака 5 липня у Києві. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Установлено, що в кінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу інтернет знайшов оголошення потерпілого щодо продажу золотого ланцюжка та домовився про зустріч.

Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний здійснив у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком та мобільним телефоном, та зник з місця події.

Особу підозрюваного було встановлено та у подальшому затримано на території Київської області.

Проведеними першочерговими слідчими (розшуковими) діями вдалося встановити та вилучити зброю, з якої ймовірно вчинене вбивство.

Зібрані у ході досудового слідства докази обґрунтовано підтверджують причетність затриманого до злочину, а також свідчать про ретельну підготовку до його вчинення, йдеться у повідомленні.

На даний час затриманому оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів), та ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством) КК України.

До Шевченківського районного суду м. Києва внесено клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у кримінальному провадженні триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: