Проїзд за перепустками і в масках: як тепер працює столичний транспорт (відео)

Проїзд за перепустками і в масках: як тепер працює столичний транспорт (відео)
На тролейбусах з'явилися наліпки з попередженням, що проїзд дозволений тільки пасажирам зі спецперепустками
Фото: Большой Киев

У кожному салоні їздить поліцейський, який перевіряє наявність перепустки

Від сьогодні, 23 березня, наземний громадський транспорт столиці почав працювати у спецрежимі - перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Для цього пасажирам потрібні спеціальні перепустки.

Як повідомляє «Большой Киев», сьогодні на тролейбусах з'явилися наліпки з попередженням, що проїзд дозволений тільки пасажирам зі спецперепустками. У кожному салоні їздить поліцейський, який перевіряє наявність перепустки і документа, що підтверджує особу.

Люди на зупинці, які, напевно, не мають перепусток, підбігають до тролейбусу, але, побачивши поліцейського, відходять і не роблять спроб потрапити в салон.

На проспекті Перемоги, де деякий час не спостерігалося ні громадського транспорту, ні маршруток, до людей на зупинці під'їжджали і пропонували свої послуги маршрутки без розпізнавальних знаків і приватні автомобілі.

А ось на маршруті трамвая 28-Д чоловік довго переконував поліцейського, що працює охоронцем, і врешті-решт потрапив в салон. Правда, поліцейський попередив його, що більше без маски не пустить.

А на зупинці на вулиці Кибальчича кияни годину прочекали трамвай № 28 з Троєщини, але він проїхав, не зупиняючись.

Нагадаємо, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Окрім того, пасажирам потрібен буде спеціальний квиток, який вони мають отримати в установі, підприємстві чи організації, де працюють.

Пасажири зі спеціальними перепустками у громадський транспорт оплачуватимуть проїзд, як зазвичай.

Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту.

Їздити в транспорті можна тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Національна поліція забезпечуватиме дотримання громадського порядку та обмежень на зупинках. Окрім того, у кожній одиниці наземного громадського транспорту будуть присутні не менше двох працівників поліції та представник громадського формування «Муніципальна варта». Вони перевірятимуть спеціальні квитки, посвідчення особи та наявність засобів індивідуального захисту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: