За добу на Київщині сталося понад пів сотні ДТП (фото)

За добу на Київщині сталося понад пів сотні ДТП (фото)
ДТП на трасі Київ - Чернігів
Фото: Нацполіція

В результаті ДТП є загиблий і травмовані

За минулу добу, 12 травня, у Київській області сталося 58 дорожньо-транспортних пригод. У 8 випадках дев’ятеро громадян отримали травми, ще один чоловік – загинув. Решта аварій відбулася механічними ушкодженнями автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Зокрема, трагедією закінчилася аварія, що сталася у нічний час на трасі Київ - Одеса поблизу с. Вінницькі Стави. Під колеса легковика потрапив 38-річний чоловік, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Також вчора на автодорозі Київ - Чернігів водій Daewoo виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з іншим автомобілем. В результаті ДТП водія Daewoo госпіталізовано до медзакладу із політравмою.

В нічний час на трасі Київ - Харків водій Renault допустив зіткнення з вантажівкою. Відтак пасажири Renault отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Поблизу смт Рокитне водій автомобіля ВАЗ-2106, не дотримавшись безпечної відстані руху, скоїв зіткнення з ГАЗ-33214, який у свою чергу зіткнувся з вантажівкою Scania. За попередніми даними, водій ВАЗ перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його із переломом ребер госпіталізували.

Через недотримання безпечної відстані руху також сталася ДТП у м. Яготин. Водій автомобіля скоїв зіткнення з мотоциклістом, якого із переломом руки доставили до лікарні.

На автодорозі Вишгород - Ровжі водій Geely не надав переваги автомобілю Chevrolet. Внаслідок зіткнення пасажирка другої автівки потрапила до лікарні із забиттями.

Не надав переваги в русі і водій автомобіля Skoda, який в результаті розвороту зіткнувся з іншим авто, на трасі Київ - Чоп. Водія та пасажирку Skoda госпіталізували із травмами різного ступеня тяжкості.

Також у с. Липовець водій не дотримався безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з металевим парканом. В результаті аварії пасажир автівки потрапив до лікарні із переломом ключиці.

За всіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження, наразі усі обставини автопригод встановлюють слідчі.

Поліція Київщини вкотре закликає усіх учасників дорожнього руху бути уважними та неухильно дотримуватися ПДР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: