Смерть від коноравірусу: у Києві вперше три летальних випадки за добу

Смерть від коноравірусу: у Києві вперше три летальних випадки за добу

З початку епідемії в Києві померли 32 людини, що хворіли на коронавірус

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 46 людей. Вперше зафіксували три летальних випадки протягом доби. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Ситуація з розповсюдженням вірусу – невтішна. Вперше за час боротьби Києва з пандемією минулої доби в столиці - три летальних випадки від коронавірусу. Лабораторно підтвердили захворювання ще в 46 людей. Серед них – один медик. На сьогодні в столиці вже 1721 підтверджений випадок захворювання на Covid-19. 32 людини померли», - сказав Кличко.

Так, серед тих, що захворіли:

  • 18 жінок віком від 26 до 81 року,
  • троє дівчаток – двох, восьми та тринадцяти років,
  • 21 чоловік від 31 до 79 років,
  • четверо хлопчиків, яким 9 місяців, 4, 7 та 9 років.

До лікарень столиці госпіталізували 20 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

Загалом у лікарнях Києва зі всіх пацієнтів з коронавірусом - 44 у важкому стані, 5 із них підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

«Одужали в столиці за минулу добу 17 людей. Усього подолали хворобу за цей час 127 мешканців Києва», - повідомив Кличко.

Як повідомлялося, станом на ранок 8 травня, у Києві підтверджено 1721 випадок Covid-19. Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я України. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 46 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: