Зеленбудівці показали, яким буде оновлений фітнес-парк «Лебедине» (відео)

Зеленбудівці показали, яким буде оновлений фітнес-парк «Лебедине» (відео)
Уже створено прогулянкову алею та центральну площу з фібробетону із зеленими острівцями

Фітнес-парк матиме кілька спортивних зон для відвідувачів різного віку та вподобань

Триває перша черга капремонту фітнес-парку «Лебедине» в Дарницькому районі Києва. Вже розпочато роботи на другому пусковому комплексі.

Про це повідомляє комунальне об'єднання «Київзеленбуд».

Під час робіт на першому пусковому комплексі було створено прогулянкову алею та центральну площу з фібробетону із зеленими острівцями, на яких влаштовано газон та ростуть дерева. Через площу проходить частина периметрального веломаршруту. Фітнес-парк матиме кілька спортивних зон для відвідувачів різного віку та вподобань. Так, вже збудовано поліфункціональне поле для гри у футбол, волейбол та баскетбол з гумовим покриттям.

У 2020 році передбачено влаштування паркових доріжок і пандусів загальною площею 964,8 кв. м.

Особливу увагу буде приділено інтересам дітей: будуть влаштовані дитячий інклюзивний майданчик з ігровими елементами на 1509,6 кв. м та спортивна зона для середнього шкільного віку на 254,5 кв. м. Також буде збудовано скейт-майданчик.

Крім того, у першій черзі капремонту заплановано встановлення лав та урн, створення велопарковки, висаджування дерев, кущів і багатолітніх квітників, влаштування більше 1500 кв. м газону, створення поливо-зрошувальної системи. Для освітлення оновленої частини парку будуть встановлені 32 опори освітлення.

Загальна площа фітнес-парку 19,15 га, перша частина капремонту охоплює 3,7 га. Оновлену частину парку буде відкрито у серпні цього року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: