Страшний сон хабарника. Фоторепортаж з відкриття «Парку корупції»

Страшний сон хабарника. Фоторепортаж з відкриття «Парку корупції»
Парк корупції у Києві
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

У музеї всі охочі можуть проявити себе у боротьбі з корупцією

У Києві відкрився «Парк корупції»: у Національному ботанічному саду на Печерську з’явились десять великих різнокольорових надувних куполів, кожен з яких пропонував відвідувачам збагнути різні аспекти корупції та боротьби з нею. Дизайнери використали в оформленні чотири кольори для надувних куполів: золотий та платиновий – як символ розкоші, яка здобувалась корупційним шляхом, та білий з прозорий – як передумови та готовність країни для очищення.

Організатори креативно підійшли до створення експонатів виставки.

Так, найбільше приміщення оформлено у вигляді золотого батону – символу корупції часів правління президента-втікача Віктора Януковича. Завдяки інсталяції, що знаходиться усередині куполі, можна підрахувати, яка кількість сплачених громадянином податків має потрапляти до бюджету, і яка сума фактично опиняється у кишенях корупціонерів.

Серед інших розважальних експозицій – «страшний сон корупціонера», «віртуальний обшук у справі корупціонера», «будні спецназівця НАБУ» та безліч інших.

Організатор експозиції, що триватиме три тижні, – Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні. Вхід вільний, однак за відвідини ботанічного саду, де знаходиться виставка, доведеться заплатити 50 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: