Страшне вбивство родини в Києві. Всі подробиці

Страшне вбивство родини в Києві. Всі подробиці

Чоловік застрелив трьох родичів і варив з них тушонку

Жахлива історія, що приголомшила Київ, сталася у Солом'янському районі на вул. Антонова. Племінник убив і розчленував трьох своїх родичів і варив з них тушонку, а коли поліція намагалася потрапити до квартири на п'ятому поверсі, вистрілив собі в голову. Чоловік помер у кареті «швидкої».

У понеділок до поліції звернулася літня киянка, повідомивши, що її подруга і чоловік з п'ятниці не відповідають на телефонні дзвінки і не відкривають двері своєї квартири. На місце виїхали співробітники поліції і представники ЖЕКу. На сходовому майданчику вони відчули неприємний трупний запах, а коли почали стукати у двері – почули звук, схожий на постріл. Зламавши двері, вони виявили чоловіка з кульовим пораненням голови. Він був ще живим, але помер у «швидкій».

boy_5893

Квартира. За дверима розігралася трагедія. Фото: А. Бойко

«У квартирі було багато крові і людські останки. Виявлено два пістолети Макарова, один з яких був із глушником, а на столі – шість гільз. Встановлено, що в квартирі мешкали Людмила і Микола Б. (1951 і 1950 років народження), а також їхній син Олександр (1976 року народження). До них прийшов 29-річний Дмитро – племінник убитих пенсіонерів, який проживає в Білій Церкві, безробітний. Він просив родичів позичити йому грошей, але отримав відмову. Після цього між ними стався конфлікт і Дмитро застрелив трьох родичів», – повідомили нам у поліції.

Там додають, що такого жаху ще не було в Києві. Чоловік почав розчленовувати тіла кухонними ножами. «Кінцівки тіл він помістив до каструлі і варив... У спальні виявлено 19 відер з останками тіл. Поки що ми не можемо підтвердити факт канібалізму, оскільки ще немає висновку судмедекспертизи. Незрозуміло, чи їв він останки родичів, чи ні. Але точно робив тушонку – виявлені загорнені банки!» – розповіли нам у столичній поліції.

boy_5896__

Фото: А. Бойко

Сьогодні побувала на місці трагедії. До будинку, в якому сталося потрійне вбивство, неможливо під'їхати: розритий глибокий котлован – ремонтують труби. На сходовій клітці видно краплі крові з першого по п'ятий поверх, вона є навіть на стінах. Лежало й кілька рукавичок, які залишили криміналісти. Двері до квартири опечатано.

boy_5909_1__

Фото: А. Бойко

«Пострілу і неприємного запаху ми не чули. Лише шум, коли зламували двері. А вбиті бабуся і дідусь були дуже тихими і привітними», – говорить нам сусідка Настя. У будинку живуть переважно пенсіонери. Багато хто оселився тут ще в рік здачі будівлі – у 1959-му. «Вбиті були привітними. Те, що сталося, – справжній жах. У шоці весь будинок. Ми не спали всю ніч! По сходах ходили поліцейські і експерти. Неприємного запаху не чули – балкони тієї квартири і вікна були два дні відкриті навстіж. Ось чому знайома родини й запідозрила недобре, викликала поліцію», – додає ще одна сусідка.

boy_5887

Будинок. Вікна на балконі 5-го поверху були відкриті два дні. Фото: А. Бойко

«Це була дуже хороша, інтелігентна родина. У подружжя була вища освіта. Люся, наскільки я знаю, потрапила під скорочення і торгувала в кіоску. А її чоловік раніше був інженером, він захоплювався розробкою комп'ютерних програм. Син Олександр був неодружений. Родина була дуже гарною і дружньою. Ми завжди спілкувалися», – говорить сусідка Світлана.

boy_5902_1__

Сусіди. Родина пенсіонерів була дуже привітною і дружньою. Фото: А. Бойко

Біля будинку ми помітили подругу родини, літню жінку на ім'я Віра. Вона дивилася на балкон і витирала сльози: «Це були дуже хороші стосунки, чудові люди, які і мухи не скривдили за своє життя. Колишні інженери! Людина, яка скоїла цей кошмар, горітиме в пеклі!»

boy_5889__

Фото: А. Бойко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: