Створено сонячний модуль з рекордною потужністю

Створено сонячний модуль з рекордною потужністю
JinkoSolar стверджує, що нові модулі відрізнятиме менша деградація в порівнянні з нинішніми стандартними гарантійними зобов'язаннями
Фото: JinkoSolar

Потужність інноваційного модуля - 580 Вт

Китайський виробник сонячних модулів JinkoSolar заявив про виведення на ринок панелі потужністю до 580 Вт флагманської серії Tiger Pro 2020 року.

Компанія обіцяє ефективність модуля до 21,6%, пише List.solar.

Серія Tiger Pro також включає в себе дві панелі потужністю 530 Вт – 72TR і 72HC – і панель 60TR, яка забезпечує вихідну потужність 430 Вт і призначена для сегмента розподіленої сонячної енергетики.

Основу модулів складають монокристалічні PERC осередки. Компанія вже починає прийом замовлень, хоча виробництво почнеться тільки в четвертому кварталі цього року.

JinkoSolar стверджує, що нові модулі відрізнятиме менша деградація в порівнянні з нинішніми стандартними гарантійними зобов'язаннями.

Зазначається, що сонячний модуль був зроблений за участі виробників-інверторів, таких як Huawei, Sungrow, SMA, Fimer, а також SolarEdge. Також використані сонячні трекери компаній Soltec, Arctech Solar, Nextracker, Array Technologies.

Компанія поки що не оприлюднювала ніякої додаткової технологічної інформації щодо нового продукту

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: