Апеляційний суд підтвердив заочний арешт олігарха Димінського

 Апеляційний суд підтвердив заочний арешт олігарха Димінського
Петро Димінський

Скарга власника ФК «Львів» відхилена

Апеляційний суд Києва відмовився скасувати заочний арешт бізнесмена Петра Димінського.

Про це повідомила прес-служба суду.

«26 березня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Димінського П.П., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 01 березня 2018 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Димінського П.П., який перебуває у міжнародному розшуку, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 березня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Димінського Петра Петровича, – без задоволення», – заявили в суді.

Нагадаємо, 18 серпня в районі села Ямельня у Львівській області автомобіль Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула 31-річна Наталія Трила. Тоді провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Він був узятий під варту, проте згодом суд пом'якшив міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Сам Димінський з 22 серпня перебуває за межами України.

Пізніше президента «Карпат» було оголошено в національний розшук, та він звернувся в Інтепрол з проханням скасувати це рішення Нацполіції.

1 березня Печерський районний суд Києва прийняв рішення заочно заарештувати бізнесмена, президента ФК «Карпати» Петра Димінського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: