На Харківщині жінка підірвалася на власному городі

 На Харківщині жінка підірвалася на власному городі
Поліція встановлює походження вибухонебезпечного предмета  та осіб, причетних до злочину 
Фото: Нацполіція

Постраждалу доставили в лікарню з численними травмами

У Харківській області 71-річна мешканка села Новоселівка підірвалася на своєму городі. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Повідомляється, що інцидент стався вранці 10 квітня. На місці поліція встановила, що мешканка села сапкою на городі зачепила невідомий предмет, після чого стався вибух. Пенсіонерку з численними травмами доставили в лікарню.

«Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України... Поліція встановлює походження вибухонебезпечного предмета та осіб, причетних до злочину», - йдеться в повідомленні.

До слова, 6 квітня у будинку під Києвом стався вибух. Постраждав чоловік, якого направили до лікарні. 

Крім того на стадіоні у Вінницькій області стався вибух. Це сталося ввечері 5 квітня За словами керівника тростянецької поліції Віталія Деркача, на місці події слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що до правопорушення причетний 25-річний місцевий житель. Після конфлікту зі співмешканкою чоловік пішов на місцевий стадіон та підірвав гранту, попередньо РГД-5.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: