У поліції повідомили, скільки склали адмінпротоколів з початку карантину

У поліції повідомили, скільки склали адмінпротоколів з початку карантину
З початку карантину поліція склала чотири тисячі адмінпротоколів

У поліції відзначили зниження рівня злочинності на 25-30%

В Україні з початку карантину поліція склала чотири тисячі адмінпротоколів, – сказав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Геращенко зазначив, що у Франції оштрафовано близько 500 тисяч громадян, а в Іспанії – 400 тисяч. «Більшість українців дотримується карантину. Люди почали піклуватися про себе і оточуючих, усвідомлювати, що це небезпечна хвороба. Кращий спосіб з нею боротися - це карантин і обмеження соціальних контактів», – сказав Антон Геращенко.

 Посадовець повідомив, що рівень злочинності знизився на 25-30%. «Думаємо, що це пов’язано з тим, що злочинці також люди і хочуть зберегти своє здоров’я. Зараз не працюють кафе, ресторани і дискотеки, тому знизився рівень конфліктів, спричинених алкогольним сп’янінням. Знизився рівень квартирних крадіжок, оскільки люди сидять вдома. Сподіваємося, що в травні Україні вдасться вийти з карантину, а нам – втримати рівень злочинності під контролем», – зауважив Геращенко.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів, коли в Україні закінчиться карантин.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України у рамках карантину через коронавірус заборонив з 6 квітня перебування у громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора, а також без документів.

Також Кабінет міністрів закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні.

Уряд 3 квітня затвердив список додаткових обмежень під час карантину.

Станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: