Порошенко вважає, що держава є його власністю, - Тимошенко

 Порошенко вважає, що держава є його власністю, - Тимошенко

Президент привласнив собі право розпоряджатися країною, зазначила Тимошенко

Президент України Петро Порошенко вважає, що держава є його власністю.

Таку думку висловила лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі 24 Каналу у програмі з Сонею Кошкіною «Лівий берег».

«Яценюк і Порошенко взяли до рук владу після Революції гідності, конвертували це у свої якісь непомірні невідомо звідки взяті статки і вони продовжують експлуатувати країну, власне знищуючи її», – вважає політик.

Вона додала, що Порошенко привласнив собі право «розпоряджатися країною і розпоряджатися життям людей».

«За даними опитування лише 3% українців повністю схвалюють діяльність Порошенка. 87% не схвалюють діяльність Верховної Ради, а роботу Кабміну не схвалюють 79%. Тобто я б сказала так – до влади тотальна недовіра. І якщо у високопосадовців є честь совість відповідальність і мораль – то бачачи такий рівень недовіри у суспільстві, вони зобов’язані оголосити дострокові вибори для того, щоб підтвердити свій мандат довіри або дати людям перезавантажити свох менеджерів і поставити інших менеджерів, яким вони у ці хвилини вірять більше», – зазначила Тимошенко.

«Але все відбувається абсолютно не так. Президент вважає, що країна – його власність, душі людей – його власність. І незважаючи на те, що він знає, що йому сьогодні довіряє 3%, він при цьому розраховує на другий термін», – підсумувала нардеп ВР.

Як повідомляв «Главком», лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко не відкидає, що в Україні найближчим часом можуть відбутись перевибори і не одні.

На думку Тимошенко, Порошенко і Яценюк вимушені нині знаходитись у одній команді. Роль прем’єра Володимира Гройсмана Тимошенко описала вельми образно.

«Гройсман – це нирки або печінка Порошенка», - сказала лідерка опозиції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: