Адвокат Каськіва анонсував гучну заяву, «яка зніме всі питання»

Адвокат Каськіва анонсував гучну заяву, «яка зніме всі питання»
Фото: fttc.com.ua

Чиновник, якого обвинувачували у привласненні 7,5 млн гривень, вийшов на волю

Адвокат екс-голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва відмовився коментувати видачу його підзахисного Україні та рішення Печерського райсуду щодо обрання запобіжного заходу обвинувачуваному. Про це захисник Ярослав Толкачов заявив у коментарі «Главкому».

«Без коментарів. Я думаю, скоро з`явиться коментар самого Владислава. У вас після нього зникнуть усі питання», - сказав він.

Як повідомлялося, вночі 1 листопада з Панами в Україну екстрадовано Каськіва. 

Нагадаємо, 8 вересня 2016 року Каськіва затримали у Панамі.

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою. Його обвинувачують у «привласненні та розтраті майна або заволодінні ним з використанням службового становища в особливо великих розмірах». Покарання за цією статтею передбачає до 12 років позбавлення волі. Колишнього чиновника також обвинувачували у привласненні 7,5 млн грн коштів Державного бюджету. 

Каськів подав клопотання про політичний притулок. Але влада Панами відмовила йому.

Повідомлялося, що у Генеральній прокуратурі України хочуть запропонувати Каськіву угоду зі слідством, оскільки, на думку ГПУ, Каськів володіє важливою інформацією. Печерський райсуд Києва відпустив Каськіва під заставу у 160 тисяч гривень.

Читайте також: Владислав Каськів: Жодної шкоди Україні ми не принесли...

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: