Адвокат Януковича виступає в суді з промовою вже 27 годин

Адвокат Януковича виступає в суді з промовою вже 27 годин
Фото: Цензор.нет

Загалом адвокат Байдик читає свою промову в судових дебатах вже п'яте засідання поспіль

Адвокат екс-президента Віктора Януковича у справі про державну зраду Олександр Байдик виголошує свою промову в рамках судових дебатів в Оболонському райсуді Києва вже 27 годин.

Про це 1 жовтня заявив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

«Враховуючи те, що в сукупності ви виступаєте вже, якщо не враховувати перерви, 27 годин, суд вважає за можливе дати вам перерву до завтра до 10-ї години», - сказав Дев'ятко, звертаючись до Байдика.

Загалом адвокат Байдик читає свою промову в судових дебатах у справі щодо держзради Януковича вже п'яте засідання поспіль.

На засіданні у понеділок, 1 жовтня, він коментував і зачитував покази свідків, допитаних у рамках розгляду цієї справи, зокрема, екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари, екс-начальника Генштабу ЗСУ Юрія Ільїна, екс-представника України при ООН Юрія Сергеєва, секретаря РНБО Олександра Турчинова, голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова та інших.

Водночас адвокат у рамках своєї промови перейшов до блоку коментування досліджених доказів у справі, зокрема, виступів Януковича у 2013 року.

Дев'ятко зробив зауваження Байдику через те, що він «виходить за межі кримінального провадження», не просто коментуючи докази, а ще й зачитуючи їх.

Як повідомлялося, судом заплановано ще три засідання - 2, 3 і 4 жовтня, на яких Байдик має дочитати свою промову. Потім ще на трьох - 5, 8 і 10 жовтня, - повинен читати свою промову у дебатах адвокат Олександр Горошинський.

Нагадаємо, колегія суддів Оболонського районного суду Києва очікує виступ екс-президента Віктора Януковича з останнім словом 12 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: