Адвокат Януковича заявив про небажання прокуратури слухати його клієнта

Адвокат Януковича заявив про небажання прокуратури слухати його клієнта
Сьогодні Святошинський райсуд допитає Януковича

Захисник екс-гаранта сподівається, що допит не зірвуть

Адвокат колишнього  президента Віктора Януковича Віталій Сердюк в інтерв’ю «Главкому» розповів, що його у працівників прокуратури немає особливого бажання слухати його клієнта.

«Всі слідчі Генеральної прокуратури України категорично відмовлялись приїхати сюди, отримати свідчення від Віктора Януковича. Луценко (генпрокурор, - «Главком») також багато разів заявляв, що ніхто не поїде в Ростов за свідченнями. У зв'язку з цим була застосована процедура віддаленого доступу. Уважно подивившись на цю хронологію, можна зробити висновок, хто перешкоджав цьому процесу», - нагадав він.

Захисник президента-втікача також акцентував увагу на заявах прокуратури щодо можливого зриву процесу відеодопиту.

«Прокурор Олексій Донський перед заходом взяв на себе непритаманну прокуратурі функцію і почав розпускати чутки про те, що начебто між судами немає зв'язку чи зв'язок буде зірваний. Та мені достовірно відомо, що між судами був проведений тестовий зв'язок. І звідки у прокурора Донського інші дані - невідомо», - сказав Сердюк.

Він також додав, що відеодопит відбудеться. «Зірваний він, сподіваюся, не буде. Але я бачу небажання прокуратури та її представників слухати дані свідчення», - зазначив адвокат.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, Святошинський суд Києва в режимі відеоконференції допитає президента-втікача Віктора Януковича. Екс-гаранта допитуватимуть як свідка у справі розстрілів на Майдані. Сам він в цей час буде знаходитись в Ростовському обласному суді.

Російські ЗМІ повідомляють, що у Ростові-на-Дону в п'ятницю відбудеться прес-конференція Януковича за підсумками його відеодопиту в Святошинському районному суді Києва. Початок заходу заплановано на 18:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: