Американський генерал заявив про участь 40 тис. військових у навчаннях «Захід-2017»

Американський генерал заявив про участь 40 тис. військових у навчаннях «Захід-2017»

Російсько-білоруські військові навчання «Захід-2017»

Командувач Сухопутних сил США в Європі стверджує, що РФ розбила навчання на частини, щоб уникнути присутності спостерігачів

Командувач Сухопутних сил США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес заявив, що Росія і Білорусь задіяли в навчаннях «Захід-2017» набагато більше, ніж 12,7 тисяч солдат, що є тим максимумом, перевищення якого вимагає присутності спостерігачів ОБСЄ.

«На мою думку, було задіяно більше 40 тисяч осіб в навчаннях «Захід-2017», - сказав він.

Як повідомило агентство The Associated Press командувач Сухопутних сил США в Європі стверджує, що РФ «розбила» свої навчання «Запад-2017» із Білоруссю на окремі частини для того, щоб уникнути присутності міжнародних військових спостерігачів протягом навчань минулого місяця.

Генерал, спілкуючись із журналістами в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, сказав, що Росія і Білорусь розділили навчання на окремі елементи, однак всі вони між собою пов’язані. 

Нагадаємо, російсько-білоруські військові навчання «Захід-2017» відбувалися з 14 до 20 вересня. Офіційно заявлялося, що в них будуть задіяні близько 13 тис. осіб.

Гачальник українського Генштабу Віктор Муженко заявив, що Росія залишила свої війська після навчань «Захід-2017» у Білорусі, незважаючи на обіцянки не робити цього. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: