Апеляційний суд залишив під вартою директора Львівського бронетанкового заводу

Апеляційний суд залишив під вартою директора Львівського бронетанкового заводу
Роман Тимків

Обраний раніше запобіжний захід для Тимкова залишається незмінним

Апеляційного суду міста Києва відхилив апеляцію захисту і залишив в силі запобіжний захід стосовно директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимкова.

Про це повідомили у прес-службі Апеляційного суду міста Києва.

Прес-служба Апеляційного суду Києва повідомила в середу: «16 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва розглянула у відкритому судовому засіданні заяви сторони захисту про відмову від апеляційних скарг на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду Києва від 15 липня, якою частково задоволено клопотання детектива Національного бюро Третього відділу детективів Першого підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України, погоджене прокурором у кримінальному провадженні – першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Романа Тимківа запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 11 вересня 2017 року з одночасним визначенням застави в розмірі 1, 8 млн гривень. Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва постановила заяви сторони захисту – задовольнити. Апеляційне провадження за апеляційною скаргою сторони захисту на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 15 липня про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного Романа Тимківа Р.М.  – закрити.

Роман Тимків підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. 000,00 грн.

Нагадаємо, 14 липня детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори САП затримали низку посадових осіб Збройних сил України, ДП «Львівський бронетанковий завод» та посередника — засновника комерційної структури за підозрою у вчиненні злочину за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).

Того ж дня усім затриманим було повідомлено про підозру. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави. Розміри застави, призначені судом в якості альтернативи арешту підозрюваних, коливаються від 1,6 млн грн до 2 млн грн. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: