Арешт антимайданівця Топаза продовжено на два місяці

Арешт антимайданівця Топаза продовжено на два місяці
Гнат Кромськой на прізвисько Топаз

Справу Кромського Київський райсуд Харкова почав слухати спочатку в новому складі колегії

Київський районний суд Харкова продовжив утримання під вартою відомого активіста антимайдану Гната Кромського на прізвисько Топаз до 6 серпня. Про це повідомив УНІАНу адвокат Кромського Олександр Шадрін.

За його словами, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави продовжено на два місяці – до 6 серпня включно.

Адвокат додав, що під час учорашнього судового засідання інші питання у справі не розглядалися. Олександр Шадрін зауважив, що справу Кромського Київський райсуд Харкова почав слухати спочатку в новому складі колегії.

Довідка:

Кромського підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 294 (участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися погромами, підпалами та знищенням майна), ч. 1 ст. 110 (зазіхання на територіальну цілісність України) Кримінального кодексу. За відомостями слідства, Кромський брав участь у захопленні будівлі Харківської ОДА 1 березня 2014 року, а також брав активну участь у масових заворушеннях навесні 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: