Атака біля посольства України у Британії: відомі нові подробиці

Атака біля посольства України у Британії: відомі нові подробиці
Коли близько 7 ранку автомобіль нападника під'їхав до посольства, той голосно включив музику

Перед тим, як кілька разів в'їхати в автомобіль українського дипломата, зловмисник слухав українську музику

Перед атакою біля українського посольства, де 13 квітня чоловік на автомобілі навмисне протаранив службову машину посла України в Лондоні Наталії Галібаренко, зловмисник кілька годин голосно слухав в машині українську музику.

Цю інформацію британським ЗМІ повідомили відразу кілька місцевих жителів з району Холланд-парк, де розташовується дипмісія.

Так, за словами Дарсі Мерсьє, коли близько 7 ранку автомобіль нападника під'їхав до посольства, той голосно включив музику, а на прохання припинити шум, сказав, що зробив це  «для українського посольства»..

Місцевий житель Ден підтверджує, що, починаючи з 7:30, з Mercedes на вулиці кілька годин голосно грала музика.

Як повідомлялось, у суботу, 13 квітня, відбувся умисний напад на службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства. Після виклику поліції автомобіль нападника заблокували. Втім, незважаючи на дії поліції, нападник здійснив повторний таран автомобіля посла. У відповідь поліцейські були змушені відкрити вогонь по автомобілю нападника. Його затримали та доставили у відділок поліції. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: