Аваков не виключає оголошення в розшук екс-голови Київської ОДА

Аваков не виключає оголошення в розшук екс-голови Київської ОДА

На даний момент слідство не володіє інформацією про місцезнаходження Мельничука

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виключає оголошення в розшук колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука. Про це він повідомив Українським Новинам.
«Рішення про ступінь його причетність і, відповідно, прийняття заходів по розшуку буде прийнято за фактом аналізу проведених обшуків та оперативних матеріалів судом. Розшук не виключений», - повідомив він.
За його словами, Мельничук втік у момент затримання посередника у хабарництві.
На даний момент слідство не володіє інформацією про його місцезнаходження.

Нагадаємо, 9 вересня, президент Петро Порошенко задовольнив заяву голови Київської ОДА Максима Мельничука про відставку. Правоохоронці вивчають причетність Мельничука до злочину його заступника Ігоря Любка. За версією слідства, Любко спільно із губернатором Мельничуком місяць тому отримали непідтверджену інформацію відносно того, що керівником Департаменту АПК області виплачено суму в розмірі 15млн грн фермерам у якості компенсації за бюджетною програмою, оскільки по їхньому розумінню така сума без відкату виплачена бути не могла, почали вимагати частину коштів які начебто отримала зазначена керівниця департаменту, погрожуючи звільненням. В подальшому остання знайшла інше місце роботи, про що повідомила керівників. Любко за погодженням із губернатором вимагав зазначену суму (200 тис. грн. – Ред.) за підписання розпорядження про звільнення із формулюванням яке не зашкодило б подальшому працевлаштуванню. Дружина Мельничука заявила в поліцію про зникнення свого чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: