Аваков полетів до Канади. Справою вбивства поліцейських займається його заступник

Аваков полетів до Канади. Справою вбивства поліцейських займається його заступник
Арсен Аваков

Яровий призначив службове розслідування трагічних подій у селі Княжичі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наразі перебуває у робочому відрядженні в м. Оттава (Канада). Обов’язки міністра виконує його заступник Сергій Яровий. Він призначив службове розслідування трагічних подій у селі Княжичі Броварського району Київської області, внаслідок яких загинули п’ятеро поліцейських.

«Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, який виконує обов’язки міністра на час робочого відрядження керівника відомства до м. Оттава (Канада), призначив службове розслідування трагічних подій у селі Княжичі Броварського району Київської області, внаслідок яких загинули п’ятеро поліцейських», - повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що трагедія сталася під час проведення спеціальної операції із затримання особливо небезпечної групи злочинців, які вчиняли розбійні напади та грабежі у Києві та Київській області.

«Троє зловмисників були затримані поліцією, у них вилучена вогнепальна зброя. Вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності», - інформує МВС.

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і посекундно відновлюватимуть усі деталі того, що сталося, і встановлюватимуть причини того, як і чому все це стало можливим.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: