Аваков видалив свій хамський пост про Трампа (скріншот)

Аваков видалив свій хамський пост про Трампа (скріншот)
Арсен Аваков

Український міністр називав американського кандидата в президенти Трампа «небезпечним маргіналом»

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вилучив зі своєї сторінки у Facebook пост від 31 липня 2016 року, в якому називав кандидата в президенти США Дональда Трампа «небезпечним і безсоромним маргіналом». Відповідний пост зараз відсутній на сторінці українського міністра, як і всі попередні пости між 27 червня і 17 серпня, пишуть Українські новини.

Раніше на сторінці Авакова був опублікований пост, в якому український міністр називав американського кандидата в президенти «небезпечним маргіналом». «І він небезпечний як для України, так і для США такою ж мірою. Не може маргінал, який потакає диктатурі Путіна, бути гарантом демократичних свобод в США і світі… Не дарма Манафорт раніше очолював штаб Януковича, а зараз Трампа. Янукович через Крим втік у Росію. Куди Манафорт призведе Трампа?» - написав Аваков, доповнивши свій пост «графічним» поцілунком між Трампом і Путіним.

33

Примітно, що цей самим пост, але в скороченому вигляді, досі залишається на сторінці Авакова в Twitter.

34

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборах. Станом на 9-ту годину за київським часом, Трамп набрав більше 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Слід зазначити, що президент РФ Володимир Путін вже відправи вітальну телеграму Дональду Трампу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: