Балчун обіцяє «тримати кулаки» за нову команду «Укрзалізниці»

Балчун обіцяє «тримати кулаки» за нову команду «Укрзалізниці»

Войцех Балчун.

Фото - Укрзалізниця

Балчун висловив подяку за підтримку та критику і побажав успіху новій команді УЗ

Керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун підбив результати роботи його команди у компанії та побажав успіху новій. Відповідні слова він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Це була найскладніша і найважливіша місія в моєму бізнесовому житті. Країна, де, до цього, я був лише раз. Інші корпоративна культура, правове середовище, звичаї, інша мова. Виграний конкурс був для мене і несподіванкою, і викликом, і особистим випробуванням», - написав Балчун.

Він зазначив, що, перебуваючи на посаді керівника УЗ, йому та його команді вдалося поліпшити економічні показники, однак всі проблеми вирішити так і не вдалося.

«Від початку було відомо, що ця місія не триватиме вічно. Я розумів, що, у першу чергу, на мої плечі ляже тягар організації процесу керованості фірмою. Ситуація, яку я застав, була набагато складнішою, ніж можна було комусь уявити... Ми стабілізували компанію, поліпшили всі економічні показники, підготували п’ятирічну стратегію, відновили репутацію компанії на міжнародній арені, повернулися на шлях інвестицій, запустили нові пасажирські сполучення. Але багато що і не склалось, що є природним, з огляду на масштаби проблем «Укрзалізниці», - написав Балчун.

Також він висловив подяку за підтримку та критику і побажав успіху новій команді УЗ.

«Триматиму кулаки за нову команду в Укрзалізниці, за подальші реформи і, зі свого боку, робитиму все, щоб реалізувати проекти компанії на міжнародних ринках», - резюмував Балчун.

Як відомо, сьогодні Балчун подав у відставку.

Заяву сьогодні буде розглянуто на засіданні уряду. Також сьогодні Кабмін планує призначити в. о. голови правління першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова. Зараз він є головою Наглядової ради УЗ. Прем'єр сподівається, що конкурс на повноцінного главу правління буде оголошено найближчим часом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: