Балога зізнався, що президент Ющенко насправді не керував країною

Балога зізнався, що президент Ющенко насправді не керував країною
Віктор Ющенко

Ющенко був би іншим президентом, якби не отруєння, зазначив Балога

Народний депутат України Віктор Балога заявив, що Віктор Ющенко однозначно був би іншим президентом, якби не його отруєння. Адже насправді, через стан здоров’я він не міг повноцінно керувати державою, тому це робили інші.

Про це Балога заявив в ефірі програми на телеканалі ZIK.

Політик підкреслив, що Ющенко остаточно прийшов до свідомості та більш-менш одужав тільки три-чотири роки тому.

«Коли Ющенко став президентом, то насправді не керував країною, адже виходив з того стану, який ледве не призвів до смерті. Він фактично був живим трупом, і кожні три місяці ходив на чистки організму. Натомість за президенства Ющенка керували інші, керував Порошенко та решта високопосадовців. І так накерували, що за рік фактично вбили надію суспільства на нову владу», – констатував Балога. 

Раніше депутат України Віктор Балога заявив, що всі виконавці, які були причетні до отруєння Віктора Ющенка, виїхали за межі України.

Також депутат пояснив, чому досі не розкрита справа про отруєння Віктора Ющенка.

«Усі виконавці, які були причетні до цього злочину, виїхали за межі України. Це 100% відбулося під час вечері у СБУшників, і саме там його отруїли. Зараз же всі кінцівки цієї справи втрачено, але найбільш неприємно у цій ситуації те, коли опоненти Ющенка говорили, що це було не отруєння, а якісь ін’єкції молодості, або ж він це зробив умисне, щоб над ним зажалілися», – розповів Балога. 

Нагадаємо, на сторінці екс-президента Віктора Ющенко  з'явилося фото зі словами «Єдиний непідконтрольний Кремлю».

Політтехнолог Сергій Гайдай висунув припущення, що  екс-президент Віктор Ющенко піддався «ефекту Горбачова». Так експерт прокоментував «Главкому», спробу колишнього глави держави нагадати про себе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: