Балога пояснив, чому досі не розкрита справа про отруєння Ющенка

Балога пояснив, чому досі не розкрита справа про отруєння Ющенка
Віктор Ющенко

Балога вважає, що Ющенка отруїли під час вечері у СБУшників

Депутат України Віктор Балога заявив, що всі виконавці, які були причетні до отруєння Віктора Ющенка, виїхали за межі України.

Про це Балога заявив в ефірі програми на телеканалі ZIK.

«Незважаючи на різні розмови, мені здається, що в Ющенка немає планів повертатися у політику. Однак все одно запитаю у нього це прямо. Але якщо я у 2009 році як керівник його штабу був проти, щоб він вдруге балотувався у президенти, то навряд чи знову погодився б обійняти цю посаду, якби Віктор Ющенко пішов у президенти», – зізнався Балога.

Також депутат пояснив, чому досі не розкрита справа про отруєння Віктора Ющенка.

«Усі виконавці, які були причетні до цього злочину, виїхали за межі України. Це 100% відбулося під час вечері у СБУшників, і саме там його отруїли. Зараз же всі кінцівки цієї справи втрачено, але найбільш неприємно у цій ситуації те, коли опоненти Ющенка говорили, що це було не отруєння, а якісь ін’єкції молодості, або ж він це зробив умисне, щоб над ним зажалілися», – розповів Балога. 

Нагадаємо, на сторінці екс-президента Віктора Ющенко  з'явилося фото зі словами «Єдиний непідконтрольний Кремлю».

Політтехнолог Сергій Гайдай висунув припущення, що  екс-президент Віктор Ющенко піддався «ефекту Горбачова». Так експерт прокоментував «Главкому», спробу колишнього глави держави нагадати про себе.

Гайдай пояснює це тим, що кожен політик, який пішов з політики з дуже великим антирейтингом, великим розчаруванням, вважає це явище несправедливим: «Тобто він не розуміє, звідки це явище взялося і які на це є причини, іншими словами має дуже серйозний незавершений політичний гештальт. Такий політик думає, що його час ще прийде, хоча насправді у цьому помиляється. Ющенко, скоріше за все, також піддається цьому ефекту. Він думає, що зараз нація все зрозуміє, оцінить, покається, оскільки в його розумінні народ неправий».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: