Безпечні маршрути для евакуації автівкою на західну Україну

Безпечні маршрути для евакуації автівкою на західну Україну
фото з відкритих джерел

За два тижні західний кордон перетнули понад 1,5 мільйона осіб

Міністерство інфраструктури розробило мапи альтернативних маршрутів для пасажирських автоперевезень зі сходу на захід. Про це повідомляє пресслужба міністерства у Facebook.

«У зв’язку з великими заторами на основних магістралях країни, Міністерство інфраструктури рекомендує громадянам скористатися альтернативними маршрутами у напрямку зі сходу на захід країни». – зазначили у Мінінфраструктури.

При розробці мап міністерство спеціально обирало маршрути із якісним дорожнім покриттям, меншою кількістю блок-постів, меншим ризиком утворення заторів через вантажний транспорт. Розроблені маршрути для проїзду зі столиці, Дніпра, Полтави та Миколаєва у західні регіони та у зворотному напрямку.

Як повідомлялося, за два тижні західний кордон перетнули понад 1,5 мільйона осіб. До України прибули майже 200 тисяч українців.

У свою чергу, 28 автобусів вже прибули до Бучі Київської області. Автоколона супроводжується ДСНС, вже незабаром має розпочатися евакуація.

Також евакуаційні автобуси вирушили до Маріуполя із Запоріжжя разом з гуманітарною допомогою жителям міста, які вже упродовж двох тижнів перебувають під бомбардуванням та обстрілами російських окупантів.

«Гуманітарна колона везе воду, їжу, медикаменти», – повідомив Тимошенко.

На евакуаційні рейси чекають і жителі Сум. До міста із Лохвиці Полтавської області вирушили одразу 35 автобусів, завдяки яким сумчани зможуть безпечно виїхати із зони обстрілів російського агресора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: