Безсмертний назвав чергову дату, коли може «бабахнути»

Безсмертний назвав чергову дату, коли може «бабахнути»
Роман Безсмертний

Політик вважає, що система наступних парламентських виборів в Україні має бути виключно пропорційною

Колишній учасник політичної підгрупи мінської контактної групи Роман Безсмертний в інтерв’ю «Главкому» заявив, що при збереженні нинішньої ситуації, якщо не буде внесено серйозних структурних і кадрових корекцій, наступної осені може «бабахнути».

«Є ж весняний наступ, а є осінній. Вибори на весну ніби проскочили, але на осінь щось спрацює», - прокоментував він політичну ситуацію в країні..

Він також вважає, що система наступних парламентських виборів в Україні має бути виключно пропорційною.

«Думаю, і бар’єр треба мінімізувати, і списки відкрити, і закон про політичні партії змінити, бо партії повинні забезпечити внутрішню демократію. Але я категорично проти продовження в будь-якому вигляді мажоритарних виборів», - зазначив Безсмертний.

Політик також пояснив, як можна примусити парламент, який наполовину складається з мажоритарників, за це проголосувати: «Зниження бар’єру може простимулювати парламент. Це був би своєрідний ренесанс політичних рухів. На цей процес я дивлюсь, у тому числі, як на процес формування і витісування еліти».

Нагадаємо, в першій частині інтерв’ю з колишнім представником України в Трьохсторонній контактній групі по врегулюванню на Донбасі Романом Безсмертним «Главком» вів мову про геополітичні наслідки виборів в США та подальшу долю Мінських перемовин

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: