Біля військової частини у Бахмуті затримали чоловіка, який запускав безпілотник

Біля військової частини у Бахмуті затримали чоловіка, який запускав безпілотник

Підозрюваного та технічні засоби передано співробітникам Служби безпеки зі складу Операції об’єднаних сил

Поблизу однієї із військових частин у місті Бахмут ввечері 7 листопада чергова зміна помітила проліт безпілотного літального апарата.

Про це повідомляє Управління зв’язків з громадськістю Збройних сил України.

Випадок стався близько 20:00.

«Мобільна група військової частини негайно прибула у ймовірний район запуску БПЛА. В ході пошукових заходів вдалося затримати особу на автомобілі, яка керувала безпілотником. У автівці виявлено два дрони та ноутбук, пристрої керування БПЛА», - заявили у Міноборони.

Зазначається, що підозрюваного, автомобіль та технічні засоби передано співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об’єднаних сил.

«Наголошуємо, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть збиватися без попереджень, причетні до таких інцидентів особи - затримуватися та притягатися до відповідальності, згідно із законодавством України», - підкреслили в Міноборони.

Також міністерство звернулося до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Раніше повідомлялося, що 4 листопада поблизу одного з арсеналів ЗС України в забороненій зоні радіолокаційними засобами було виявлено неправомірне використання безпілотного літального апарата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: