Блок Порошенка у 2017 році переказав 4 млн грн державного фінансування фонду, заснованого грузинами

Блок Порошенка у 2017 році переказав 4 млн грн державного фінансування фонду, заснованого грузинами

Представники фонду, який фінансував БПП, останнім часом займалися питанням Антикорупційного Суду

Партія «Блок Петра Порошенка» витратила 4,1 млн гривень з бюджетних коштів, отриманих політичною силою в рамках державного фінансування, на підтримку «Фонду інновацій та розвитку - Україна». Ця структура заснована грузинами Давидом Кізіріа та Лашею Антадзе. Про це йдеться у аналізі фінансового звіту партії за 2017 рік, який зробив центр «Ейдос».

Керівником організації, яка більше відома за своєю англійською назвою Innovation and development foundation та має представництва в Грузії та США, є Роман Яковлєв, повний тезка колишнього помічника нардепа Єгора Соболєва.

Організація працює з 2015 року та займається, як зазначено на офіційному сайті, «розробкою механізмів накопичення, прискорення, удосконалення та передачі досвіду, практичних навичок у різних сферах, створенням єдиного рішення для реформування державного сектору, консалтингу сектору бізнесу та зміцненням громадянського суспільства у молодих демократичних країнах та країнах з перехідною економікою». Зокрема, найбільш тісно представники громадської організації останнім часом займалися питанням Антикорупційного Суду.

Детальніше читайте тутЗолото БПП. Звідки бере та як витрачає гроші партія президента

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: