Бойовики накрили захисників Луганського гранатометним вогнем

Бойовики накрили захисників Луганського гранатометним вогнем

Російсько-терористичні війська на Донбасі обстрілюють українських військовослужбовців із забороненої Мінськими домовленостями зброї

Упродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі російсько-окупаційні війська продовжували обстріли позицій Збройних сил України, зокрема, й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За даними штабу, на луганському напрямку впродовж дня ворог декілька разів обстрілював оборонні укріплення сил АТО біля Кримського із 82 мм мінометів, гранатометів та легкого піхотного озброєння. На Світлодарській дузі під гранатометний вогонь потрапили захисники Луганського.

«На донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов’ї. Там противник відкривав вогонь із різних типів зброї включно зі 120 мм мінометами поблизу Павлополя, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів – неподалік Водяного», - йдеться в повідомленні.

Загалом від опівночі російсько-окупаційні війська 7 разів порушили перемир’я. «У більш ніж половині випадків захисники Вітчизни давали окупантам адекватну відповідь», - інформують у штабі АТО.

Минулої доби поранення та травмування отримали шестеро військових Збройних сил України.

Всього за минулу добу бойовики провели 12 прицільних обстрілів по позиціях українських військовиків.

Міністр оборони Степан Полторак 22 листопада заявив, що українська армія готова до загострення в окупованому Луганську

Читайте також статтю: «Переворот» у Луганську. Як Росія перетворила «народну республіку» у бананову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: