Бойовики півроку не пропускають патруль ОБСЄ до селища на кордоні з РФ

Бойовики півроку не пропускають патруль ОБСЄ до селища на кордоні з РФ

Озброєні чоловіки на блокпості в непідконтрольному урядові смт Сєдове вчергове не пропустили спостерігачів ОБСЄ

Бойовики з квітня 2017 року не пропускають патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до селища Сєдове Донецької області, що поблизу кордону з Росією.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

«Озброєні чоловіки на блокпості в непідконтрольному урядові смт Сєдове (106 км на південь від Донецька) поблизу кордону з Російською Федерацією зупинили патруль СММ і відмовили спостерігачам у доступі СММ поінформувала про це Спільний центр з контролю і координації припинення вогню», — йдеться у повідомленні.

Також спостерігачі відзвітували, що не змогли проїхати дорогами другорядного значення, що проходять на південь від ділянки розведення в районі Золотого Луганської області через можливу наявність там мін і невибухлих боєприпасів.

«Озброєні члени «ЛНР», які перебували на південній стороні ділянки розведення в районі Золотого, повідомили спостерігачам, що за попередню добу роботи з розмінування не проводилися. Спостерігачі вирішили, що продовжувати рух далі небезпечно», — додали у звіті.

Як повідомлялось, озброєні бойовики «ДНР» цілилися з кулемета в патруль Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Нагадаємо, бойовики продовжують перешкоджати роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, розстрілюючи їхні безпілотники та намагаючись примусити згорнути роботу на донецькому напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: