Бойовики понад дві години гатили по українських позиціях біля Луганського

Бойовики понад дві години гатили по українських позиціях біля Луганського
Бойові дії на Донбасі не вщухають

Від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО

Сьогоднішній день у районі проведення АТО характеризується зменшенням кількості обстрілів, однак на деяких ділянках лінії зіткнення російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, на луганському напрямку зафіксовано два факти порушення перемир’я. «Посеред ночі загарбники з гранатометів різних типів стріляли по оборонних укріпленнях довкола Луганського. На світанку окупанти відновили провокації і з такого ж озброєння понад дві години обстрілювали наші опорні пункти у цьому районі. Аби вгамувати ворога українські воїни були вимушені дати адекватну вогневу відповідь», - повідомляє прес-центр.

На донецькому напрямку противник зосередив свою активність у передмісті Мар’їнки. «Тут, впродовж дня, ворог неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння. Крім того, з гранатометів агресор обстрілював оборонців Кам’янки і Водяного», - інформують у штабі АТО.

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО. «Майже у кожному випадку українські захисники відповідали окупанту прицільним вогнем», - зазначають у штабі.

Нагадаємо, минулої доби районі проведення АТО російсько-окупаційні війська в середу продовжили порушувати перемир’я. Було зафіксовано 30 ворожих обстрілів. В результаті бойових дій загинув один боєць ЗСУ, ще один отримав поранення.

Також у середу бойовики застосували міномети також біля Водяного і Мар’їнки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: