Бойовики заблокували пропуск громадян через «Станицю Луганську»

Бойовики заблокували пропуск громадян через «Станицю Луганську»

З невідомих причин бойовики відмовилися пропускати громадян в КПВВ «Станиця Луганська»

У суботу, 1 жовтня, зранку навпроти контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» представники незаконних збройних формувань призупинили в односторонньому порядку пропуск осіб. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Зазначимо, КПВВ «Станиця Луганська» працює в штатному режимі і прикордонники сьогодні розпочали оформлення осіб з моменту його відкриття. Однак з невідомих причин бойовики відмовилися пропускати громадян», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, не дивлячись на встановлення «режиму тиші» на Донбасі, за минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де застосовував стрілецьку зброю та кулемети. Окрім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській вогонь відкривали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: