БПП вимагає якнайшвидшого розслідування вбивства депутата у Сєверодонецьку

БПП вимагає якнайшвидшого розслідування вбивства депутата у Сєверодонецьку
Сергій Самарський

У політсилі обіцяють докласти усіх зусиль для покарання вбивць Самарського

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і фракція «Блок Петра Порошенка» обурені жорстоким убивством громадського активіста з Луганщини, керівника фракції БПП у Сєверодонецькій міській раді, радника міського голови Сєверодонецька Сергія Самарського. Про це йдеться в заяві БПП.

«Сергій Самарський завжди займав активну проукраїнську позицію, боровся проти засилля «регіоналів» на Луганщині, був єдиним представником проєвропейського демократичного табору у попередньому скликанні Сєверодонецької міської ради. Його політична та журналістська діяльність протягом останнього часу  була пов’язана із протистоянням незаконній діяльності представників «Опозиційного блоку» у міській владі», - зазначають його однопартійці.

БПП вимагає від правоохоронних органів якнайшвидшого розслідування цієї страшної трагедії і покарання злочинців. У політсилі обіцяють докласти усіх зусиль для розкриття цього злочину та покарання винних.

Раніше стало відомо, що цієї ночі сталося вбивство депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського.

За згаданим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Наразі поліцією розглядається кілька версій вбивства, головна з них - політичні мотиви. Не виключено і розбійний напад, а також вбивство, пов'язане з бізнесом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: