«Братній народ» та «добрі сусіди». Одіозний Новинський дав інтерв’ю путінським пропагандистам

«Братній народ» та «добрі сусіди». Одіозний Новинський дав інтерв’ю путінським пропагандистам
Вадим Новинський

Опоблоківець розказав виданню країни-агресора про те, що «українців з братнім російським народом пов'язують століття спільної історії, культура, мова, релігія»

Народний депутат України, член фракції «Опозиційний блок» Вадим Новинський дав інтерв’ю російському пропагандистському виданню Lenta.ru.

Серед іншого, відповідаючи на запитання про те, чи можливе зближення України і Росією, Новинський назвав агресора «братнім народом» і закликав до «добрих стосунків» із ним.

«Будь-який нормальний господар прагне до добрих стосунків з сусідами. Українців з братнім російським народом пов'язують століття спільної історії, культура, мова, релігія. Обидві сторони зацікавлені в тому, щоб жити один з одним в дружбі і злагоді. Але ніхто не повинен диктувати як кому поводитися», - підкреслив він.

«Я переконаний, що ми приречені на примирення», - резюмував одіозний нардеп.

Крім того, Новинський розказав виданню країни-ворога про те, що «країна стала заручницею своїх боргів, які неможливо погасити без нового кредиту МВФ», «реально в країні дуже вибухонебезпечна ситуація» та що «після Майдану життя українців стала гірше в десятки разів».

Як відомо, Росія прийшла з війною в Україну понад три роки тому. Після анексії Криму вона напала на Донбас – там триває виснажлива війна, яку офіційно в Україні називають АТО (антитерористична операція).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: