«Це фейк»: лідер фракції БПП відреагував на «плівки Онищенка»

«Це фейк»: лідер фракції БПП відреагував на «плівки Онищенка»
Артур Герасимов
Фото: УНИАН

У Артура Герасимова поцікавилися, чи автентичний голос президента на оприлюднених записах

Керівник фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов заявив, що не буде коментувати оприлюднені записи народного депутата Олександра Онищенка начебто з його розмовою з президентом Петром Порошенком, назвавши це «фейком».

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту в четвер, 19 квітня.

«Мені дуже легко відповідати на це запитання, тому що саме фракція «Блок Петра Порошенка» ініціювала певні робочі групи і круглі столи стосовно фейків. А фейки ми не коментуємо», - повідомив Герасимов.

На уточнювальне запитання: «Ви вважаєте, що це не автентичний голос президента?» лідер фракції сказав: «Фейки ми не коментуємо».

Нагадаємо, раніше Онищенко, що перебуває в розшуку, оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю президента Порошенка, що стосується екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Нардеп заявив, що був переговорником олігарха Ріната Ахметова і Злочевського на переговорах з Порошенком. Онищенко увімкнув запис, на якому чути голос, схожий на голос президента. На цьому записі йдеться про прохання закрити справу проти Злочевського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: