«Це не авоська». Депутатка пояснила, навіщо прийшла до Ради у в’язаній масці

«Це не авоська». Депутатка пояснила, навіщо прийшла до Ради у в’язаній масці
Єлизавета Богуцька підірвала соцмережі зробленим в сесійній залі Ради селфі, на якому вона зображена в незвичайній масці 

Нардепка пояснила такий креативний образ, зазначивши, що це масковий демарш

Народна депутатка від «Слуги народу» Єлізавета Богуцька прийшла до Верховної Ради в незвичайній вʼязаній масці.

Вона опублікувала фотографію у Facebook.

«Сьогодні вранці виявилося, що у мене температура ледь набирає 34 °С. [...] Це вірус помер. Не зміг подолати барʼєр моєї коронної маски!» — написала вона. Згодом фото у масці Богуцька видалила. 

screenshot_3_08

Новий образ депутатки жваво висміяли в соцмережах, називаючи маску «авоською» та навіть «сексуальним атрибутом». Богуцька у відповідь на критику пояснила, що таким чином вона протестує проти «ненормального карантину і ще більш ненормальних рішень Кабміну».

«Моя маска-решітка викликала не аби-який інтерес. Відповідаю: Це не авоська. І не ажурна маска. І не сексуальний атрибут. Це елемент масочного демаршу. Натяк на масковий ідіотизм. Протест, спрямований проти ненормального карантину і ще більш ненормальних рішень кабміну», - написала вона.

screenshot_2_15

«Я чекаю, коли Ляшко скаже на якомусь ток-шоу, що карантин призвів до спалаху психосоматичних захворювань внаслідок обмеження переміщення, гіподинамії, фобій, навʼязливих станів. Моя маска — про це. А ви що подумали?» — написала Богуцька.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: