Через конфлікт довкола «Укрзалізниці» може зібратися РНБО

Через конфлікт довкола «Укрзалізниці» може зібратися РНБО
Володимир Омелян

Міністр укотре назвав главу правління «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна низькокваліфікованим фахівцем

Міністр інфраструктури Володимир Омелян сподівається, що на засіданні Ради нацбезпеки і оборони буде прийнято правильні кадрові рішення щодо «Укрзалізниці».

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає «Інтерфакс-Україна».

«У мене була розмова з президентом у ці вихідні. Повідомив про незадовільний стан справ, про те, що зараз ідеться не про реформу, а про бажання певних осіб зберегти корупційний вплив на «Укрзалізницю», – заявив Омелян.

Він висловив сподівання, «що буде позачергове засідання РНБО і ми зможемо вислухати всі сторони та буде прийнято правильне кадрове рішення для виведення компанії вперед і реформування її за допомогою реальних дій, а не гасел і презентацій».

Міністр укотре назвав главу правління «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна низькокваліфікованим фахівцем, незважаючи на його послужний список.

Зазначимо, що Омелян розкритикував рішення Кабміну про передачу «Укрзалізниці» в підпорядкування уряду. Він заявив, що корпоратизація «Укрзалізниці» зупинилася, у той час як боротьба з корупцією в компанії не відбувається.

Голова уряду Володимир Гройсман вважає, що міністр інфраструктури Володимир Омелян не має експертних знань у залізниці. Омелян передав прем'єр-міністру Володимиру Гройсману факти корупції на «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: