На Закарпатті від коронавірусу помер лікар

На Закарпатті від коронавірусу помер лікар

В Ужгороді помер інфікований коронавірусом лікар з Великого Бичкова

Лікар, один із хворих на коронавірус із селища Великий Бичків на Рахівщині, помер в сьогодні в Ужгороді, у Закарпатській обласній інфекційній лікарні.

Про це повідомляє Закарпаття.online.

«Прямо зараз, буквально перед нашою розмовою, я отримав інформацію - у нас померла четверта людина від коронавірусу», - сказав виконувач обов'язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Гетьманенко в ефірі одного з телеканалів.

У Великому Бичкові виявлено три випадки захворювання на Covid-19. Сімейні лікарі працюють дистанційно.

З сьогоднішнього дня тимчасово призупиняють роботу амбулаторія та міська лікарня.

«Сімейні лікарі працюють дистанційно. Посилено контроль поліції за людьми, які перебувають на самоізоляції. У лікарні та амбулаторії, у офісних та виробничих приміщеннях ТОВ «ВГСМ» та місцях проживання осіб з підтвердженими випадками захворювання на Covid-19 було проведено дезинфекцію», - повідомили у Великобичківській селищній раді.

Нагадаємо, станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

Нагадаємо, Євросоюз виділить Україні 190 мільйонів євро в рамках загального пакету допомоги країнам Східного партнерства для боротьби із сплеском коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: