Cтали відомі подробиці загибелі військового ЗСУ від кулі снайпера

Cтали відомі подробиці загибелі військового ЗСУ від кулі снайпера

Харків’янин Юрій Володимирович Громович вперше потрапив на фронт під час третьої хвилі мобілізації

15 жовтня куля ворожого снайпера обірвала життя рядового Юрія Громовича

У вівторок, 15 жовтня, біля міста Авдіївка від кулі снайпера загинув військовий з 92-ї окремої механізованої бригади ім. Кошового отамана Івана Сірка Юрій Громович

Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

«З болем і скорботою мусимо повідомити, що 15 жовтня куля ворожого снайпера обірвала життя військовослужбовця 92 ОМБр імені Кошового отамана Івана Сірка рядового Юрія Громовича, стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону. Перший постріл був у залізний щит, другий – у Юрія. Куля влучила у шию і вийшла через грудну клітину. Побратими оперативно евакуювали бійця. Вже через кілька хвилин він був у санітарній машині, але поранення виявилось важким, несумісним з життям. Юра помер», – йдеться у повідомленні.

Харків’янин Юрій Володимирович Громович народився 1983 року.

Вперше на фронт він потрапив під час третьої хвилі мобілізації. Відслужив, і з квітня 2019 року підписав контракт із ЗСУ.

«Був дуже сімейною людиною. Обожнював родину. У Юрія залишились батьки, дружина та діти. Йому було 36 років», – йдеться у повідомленні 92-ї омбр.

Нагадаємо, 15 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню. Два військовослужбовці Об’єднаних сил загинули, чотири отримали поранення, а ще один військовий - бойове травмування.

Пізніше стало відомо, що 15 жовтня в зоні проведення операції Об'єднаних сил від кулі снайпера найманців РФ загинула Ярослава Никоненко, яка служила в 101-й окремій бригаді охорони Генерального штабу ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: