Цунамі в Індонезії: Дипломати оприлюднили поради українцям

Цунамі в Індонезії: Дипломати оприлюднили поради українцям

Дипломати не рекомендують українцям відвідувати деякі райони Індонезії

Міністерство зовнішніх справ оприлюднило рекомендації громадянам України у зв'язку з цунамі у Зондській протоці (Республіка Індонезія). Відповідне повідомлення поширено у Facebook.

«У зв'язку з цунамі 22.12.2018 р. у Зондській протоці, яке вразило узбережжя провінцій Лампунг та Бантен, включно з популярними туристичними об’єктами вздовж берегової лінії м.Аньєр, призвівши до людських жертв та пошкодження об’єктів інфраструктури, а також посиленням активності вулкану Анак Кракатау, рекомендуємо громадянам України утриматися від відвідання зазначених територій, а тим, які опинилися в зоні лиха, неухильно дотримуватися вказівок місцевих органів влади і рятувальних служб щодо заходів безпеки та уважно стежити за їх повідомленнями. Рекомендуємо при першій можливості повідомити про себе Посольство України в Республіці Індонезія (телефон «гарячої лінії» +628788-489-0918, електронна пошта: [email protected]) та рідних», - сказано у повідомленні.

У разі наявності інформації щодо необхідності надання допомоги громадянам України у зоні стихійного лиха, дипломати просять невідкладно звертатися за вищенаведеними контактними даними до посольства України в Республіці Індонезія або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 16 57, електронну пошту: [email protected].

Нагадаємо, не менше 168 осіб, згідно з уточненими даними, загинули в результаті цунамі в Індонезії, яке сталося в суботу, 22 грудня, біля берегів Зондської протоки, що розділяє острів Ява і Суматра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: