Мером Кривого Рогу обраний кандидат від «ОПЗЖ» Павлов – ЦВК

Мером Кривого Рогу обраний кандидат від «ОПЗЖ» Павлов – ЦВК
Костянтина Павлова підтримали 97 591 виборець, а за його опонента від партії «Слуга народу» Дмитра Шевчика віддали свої голоси 69 369 виборців.

Перемогу здобув кандидат від партії «Опозиційна платформа - За життя» Костянтин Павлов, який обігнав опонента, отримавши 56,96 %

Центральна виборча комісія сьогодні, 8 грудня оприлюднила результати повторного голосування з виборів Криворізького міського голови. Про це йдеться на сторінці ЦВК у Facebook.   

Зазначається, що за даними територіальної виборчої комісії  перемогу здобув кандидат від партії «Опозиційна платформа - За життя» Костянтин Павлов, який обігнав опонента, отримавши 56,96 % голосів виборців (97 591 голос).

Так, Павлова підтримали 97 591 виборець. За його опонента від партії «Слуга народу» Дмитра Шевчика віддали свої голоси 69 369 виборців.

.jpg_359

За словами голови територіальної виборчої комісії Валентина Орлова, 4 339 виборців зіпсували свій бланк для голосування.

Нагадаємо, поліція в Кривому Розі відкрила дві кримінальні справи за фактом порушень під час виборів мера.

Дані екзит-полів на виборах мера Кривого Рогу говорили про перемогу обох кандидатів. Згідно одного з них, переміг Костянтин Павлов, в іншому – Дмитро Шевчик.

Чинний мер Юрій Вілкул, який набрав найбільше голосів у першому турі, відмовився від участі у другому турі виборів.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: