Данілов озвучив наслідки війни для Росії

Данілов озвучив наслідки війни для Росії
фото: РНБО

Данілов: «Росія позбавиться тих колоній, які вона захопила свого часу собі, колонізувала цілі народи, позбавила їх мови, історичної давнини» 

Секретаря РНБО Олексій Данілов заявив, що результатом війни Росії в Україні буде деколонізація території країни-окупанта. Про це він сказав під час телемарафону.

«Вона (Росія, - ред.) позбавиться тих колоній, які вона захапала свого часу собі, колонізувала цілі народи, позбавила їх мови, історичної давнини. В результаті цієї нахабної війни, яку вона розв'язала на нашій території, вона буде всього цього позбавлена», - упевнений Данілов.

Секретар РНБО також нагадав про конференції, які проводять прибічники розділення Росії на окремі держави, зокрема про ту, що нещодавно пройшла в Празі.

Раніше Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов зробив послання росіянам щодо того майбутнього для Кримського мосту.

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький заявив, що Україна може обстріляти Кримський міст ракетними системами залпового вогню Himars чи M270. Представник української розвідки зазначив, що сьогодні саме через Крим Росія переправляє озброєння і техніку у тимчасово захоплені райони Півдня України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: