Деканоїдзе відреагувала на слова Саакашвілі щодо призначення її главою МВС Грузії

Деканоїдзе відреагувала на слова Саакашвілі щодо призначення її главою МВС Грузії
 Деканоїдзе цінує кожного, хто цінує її досвід і компетенцію

Глава Нацполіції відповіла, чи збирається їхати разом із Саакашвілі до Грузії

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїзде відреагувала на слова екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі про його бажання повернутися на Батьківщину, щоб «захистити результати виборів», а також призначити її міністром внутрішніх справ.

«Це його думка, у мене свої обов'язки тут, і я ціную кожного, хто цінує мій досвід і компетенцію», - зазначила Деканоїдзе.

Нагадаємо, екс-президент Грузії, глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що планує повернутися в Грузію. Причому повертатися на Батьківщину планує не сам, а разом із главою Національної поліції України Хатією Деканоїдзе. Саакашвілі уточнив, що бачить її на посаді майбутнього глави МВС Грузії.

Грузинські чиновники, коментуючи такі плани колишнього президента країни, пообіцяли йому арешт та ув’язнення. Зокрема, чинний глава МВС Грузії Георгій Мгебрішвілі прокоментував плани екс-президента Грузії, глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі щодо повернення на батьківщину: «Тільки приїде – одразу ж візьмемо». «Будь то Міхеїл Саакашвілі чи будь-який інший громадянин, поліція діятиме так, як визначено законом», – сказав Мгебрішвілі.

Міхеїл Саакашвілі позиціонує себе як реформатор. Водночас ще одразу після призначення Саакашвілі губернатором Одеської області, українські політологи прогнозували, що той не планує робити політичну кар’єру в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: