Депутат Чумак розповів, скільки витрачає на свою масовану рекламу

Депутат Чумак розповів, скільки витрачає на свою масовану рекламу
Позафракційний депутат Віктор Чумак

Нардеп повідомив, скільки насправді коштують білборди та газета «Чумацька правда»

Позафракційний депутат Віктор Чумак розповів в інтерв'ю «Главкому», у скільки йому обходиться передвиборча кампанія. Як стверджує нардеп, меценати готові підтримувати його ідеї та вкладати у них кошти, а це приблизно 700-800 тис. грн в місяць.

«Вони не в «Хвилю» (громадський рух, який очолює Віктор Чумак– Главком) вкладаються, а в Чумака. Це ті, хто мені повірили. Невже ви думаєте, що я не можу вмовити 15–30 людей? Тим більше цю діяльність ми почали не сьогодні, а дев’ять місяців тому і потихеньку розкручувались. Я проїхав 26 міст, провів лекції в університетах, зустрічався з громадою. Вони не давали одразу грошей, приглядалися. Потім побачили дослідження – позитивну динаміку»,- говорить нардеп.

Депутат уточнює, що його кампанія ніяким чином не пов'язана з фінансами Коломойського, Порошенка чи Пінчука. Також Чумак зазначає, що усі кошти, витрачені на кампанію, контролюються спеціальним наглядовим органом, який напряму слідкує за витратами на проекти і забезпечує абсолютну прозорість.

Нагадаємо, що громадський рух «Хвиля» досі не був оформлений у партію. Сам депутат наголошує на недоцільності такого рішення, і стверджує, що логічніше було б створити окрему велику фракцію з опозиційних сил вже опісля президентських виборів.

Читайте також інтерв'ю «Главкома» з Віктором Чумаком: «БПП – «Титанік». Шлюпки на воду вже спущені»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: